Valentin-nap az Ariában

Február 14-e Szent Bálint, avagy Valentin napja, a szerelmesek ünnepe, amikor világszerte milliók lepik meg párjukat valami kis kedvességgel. Az Aria Hotel Budapest Stradivari Éttermében februárban különleges fogásokkal várják a szerelmeseket, és számos afrodiziákumként ismert finomság is fellelhető a menüben. Ilyen a cinkben gazdag osztriga, ami Casanova kedvence is volt, a potencianövelő zeller, a vágyfokozó ginzeng, vagy szenvedélyeket fellobbantó csokoládé. Az étterem most is, mint mindig a különös figyelemmel válogatott, minőségi alapanyagok használatát, az egyedi és különleges ízek harmóniáját tűzte ki célul az ételek és az italok, koktélok megalkotásánál. Ferencz Gábor séf új specialitásai közé tartozik többek között osztriga citrushabbal, a zöldalmás zellerkrém leves, a lazackaviár wasabis turógombóccal, vagy az ötfűszeres sertés szűzérme, melyek mind tökéletes fogásai lehetnek egy romantikus vacsorának.

A Valentin napi menü külön érdekessége, hogy a hölgyek és az urak különböző fogásokból választhatnak, az ételekben ugyanis más-más vágyfokozók vannak. A Stradivari Étterem mindemellett saját kávékeverékkel, borokkal, és egyedi ízvilággal várja a vendégeket. Az étterem „farm-to-table” koncepciójával is irányt mutat a hazai vendéglátásban, itt a különlegesebb fogásokat is lehetőség szerint termelőktől származó alapanyagokból készítik.

A Valentin-napi menü február 12-13-14-én lesz elérhető a Stradivari Étteremben

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>