Vodka a tubusban

Szerencsére mindig akad valami újabb őrültség.

Ha már döbbenetesen új termék nem jut egy cég eszébe, akkor csavar egyet a csomagoláson. Végülis ennél kézenfekvőbb reklámfelület kevés adódik, ráadásul egy-egy meghökkentő alakú termék kirí a hasonló, de hagyományos csomagolású riválisok közül. Úgy mondják: “szinte leugrik a polcról”.

Ausztriában és Németországban már hódít a „Go Wodka Extreme”, egy -rendhagyó módon- tubusos csomagolású ízesített vodka. A 10.5% alkoholtartalmú szeszesitalt áfonya, citrom, és „energia” ízesítésben lehet kapni. Az ital ránézésre nem különbözik egy fogkrémes tubustól, ebből kell kiszopogatni az alkoholos italt. Így néz ki.

Egyébként létezik egy vodka-zselé nevű étel, elég könnyű elkészíteni, és állítólag nagyon könnyen be lehet tőle rúgni. Majd lesz valamikor recept is.

A fejlesztő cég állítása szerint ez a világ legelső tubusba csomagolt itala, és nem lehetünk különösebben meglepve, ha a jövőben számos diszkóban és házibulin ilyen tubusból fognak cuclizni a fiatalok. Magyarországon még nem láttam ilyet, lehet, hogy a diszkózás maradt ki az utóbbi időben. Mondjuk nem túl guszta még elképzelni se.

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>