Gondok az ágy környékén

Férfi problémák

A korai magömlés, más néven előzetes magömlés vagy az ejakuláció kivétele előtt történő magömlés, egy olyan állapot, amikor a férfi szexuális izgalomban gyorsan és kontrollálhatatlanul ejakulál. Az alábbiakban ismertetek néhány lehetséges módszert a korai magömlés kezelésére:

1. Szexuálterápia: Keresni egy képzett szexuálterapeutát, aki segíthet megérteni és kezelni a korai magömlés okait. Terápiás módszerek, mint a kognitív-viselkedésterápia és a tanácsadás lehet hatékonyak a szorongás, a stressz és a teljesítménykényszer kezelésében.

2. Kegel-gyakorlatok: A Kegel-gyakorlatok a pubococcygeus (PC) izom megerősítését célozzák. Ezek az izmok felelősek az ejakuláció és az orgazmus kontrollálásáért. A Kegel-gyakorlatok elvégezhetők a PC-izom összehúzásával és lazításával, rendszeresen végzett gyakorlatokkal növelhető az izomerő.

3. Szorongáskezelési technikák: A stressz és a szorongás hozzájárulhat a korai magömléshez. Különböző relaxációs és légzési technikákat alkalmazhatunk, például a mély légzés, a progresszív izomlazítás vagy a meditáció.

4. Vágyfokozók és krémek: Néhány vágyfokozó spray, krém vagy gélt kaphatunk, amelyek helyileg alkalmazva csökkenthetik a férfi érzékenységét és segíthetnek az ejakuláció késleltetésében. Azonban ezek csak ideiglenes megoldást nyújtanak, és nem kezelik az alapvető okokat.

5. Előjáték és technikák: Az előjáték során a partnerrel való kölcsönös izgalmat ki lehet használni az ejakuláció késleltetésére. Számos technika létezik, például a stop-start technika, amelyben a stimulációt megszakítják, amikor közeledik az ejakuláció, majd újra folytatják.

6. Gyógyszerek: Néhány gyógyszer, például az antidepresszánsok, szedése segíthet az ejakuláció késleltetésében. Ezek igen kedvező árúak. Érdemes átgondolni az Online Priligy 60mg ára esetén is, hogy mekkora segítség lehet egy relative olcsó tablettea.

Megosztás