Céges ügyek otthonról

Cégkivonat

Sokan emlékeznek még talán azokra az időkre, amikor a legtöbb hivatal előtt hosszasan kellett sorban állni, akár egy egész napja is ráment az embernek arra, hogy egy kis hivatali apróságot elintézhessen.
Fejlődik azonban a technológia, és ezzel az elektronikus szolgáltatások is, így a hosszas sorban állás, a hosszú várakozás ma már a múlté. Sőt, ki sem kell mozdulni otthonunkból, vagy épp az irodánkból ahhoz, hogy a legtöbb hivatali dolgot elintézhessük.
Számos területen egyszerűsödik az életünk. Nem kell a Földhivatalban sem órákig várni, hogy egy tulajdoni lapot lekérhessünk. Ezt pár kattintással megtehetjük mindezt, ha van ügyfélkapu hozzáférésünk. Ugyanígy elektronikusan megkapható egy cégkivonat is, amire pár éve még napokat is várhattunk, mire találtunk egy közjegyzőt, akinek van szabad időpontja. Most csak pár kattintás, és érkezik is az elektronikusan hitelesített irat, amit a legtöbb helyen így, papírmentesen elfogadnak.
Tényleg sokat egyszerűsödik ezzel az életünk, hiszen nem csak hogy a céges ügyek javát intézhetjük online, hanem rendelhetünk online akár ebédet, vehetünk színházjegyet vagy épp megoldhatjuk a nagybevásárlást is online, kényelmesen az otthonról.

Megosztás