Amit a borostáról tudni kell

Barber

Az elmúlt évtizedben egyre divatosabbá vált a borosta a trendi férfiak körében. Ha az utcán szétnézel, látthatsz több fajta, formájú, hosszú borostát is, és a különbség nem csupán abban van, hogy kinek milyen sűrű az arcszőrzete, hanem abban is, hogy mennyi időt hajlandó foglalkozni a borosta kialakításával.

Sokan gondolják azt, hogy nem bonyolult borostásnak lenni, hiszen csak annyi kell hozzá, hogy pár napig nem borotválkozik az ember. Viszont van egy rossz hírem! Ez nem fogja hozni a megfelelő eredményt a legtöbb esetben!
Legtöbbször ez a biztos út az, úgynevezett borotválkozatlan kinézethez.
A trendi borostával ugyanis szinte több a tennivaló, mintha minden nap megborotválkozna az ember.
Az egyik dolog a borosta formázás. Ez nem egyszerű, nem megy ösztönösen. Aki otthon egyedül áll ennek neki, annak elég sokat kell majd próbálkozni, hogy a kívánt formát megtalálja, kikísérletezze. Ezért is lehet jó választás egy barber shop Budapest szívében, mert ott rutinos barberek tudják kialakítani a megfelelő borosta fazont, és a hosszának a beállításában is segítenek. Ugyanis a borostát vágni is kell, hogy ne alakuljon át egyszer csak szakállá. Szóval aki igazán divatos borostát szeretne, az jobb, ha profikra bízza magát, és felkeres egy bevárosi barber shopot!

Megosztás