Ismét Borjour Magnum!

Ismét lesz Borjour Magnum, ne feledjétek!

A február 15-i Borjour Magnumon, a Millenáris „B” és „D” épületében 180 kiállító borászat fogja kóstoltatni összesen kb. 600 különböző borát, melyeket egytől-egyig megkóstolhatnak a vendégek – akár mindegyiket, egy belépővel. A Borjour ugyanis a legnagyobb rendezvényén sem szakít azzal a hagyományával, hogy az egyszeri belépőt megvásárló érdeklődők „odabent” korlátlanul, szabadon, tetszőleges sorrendben kóstolgathatnak.

Az idei az ötödik Borjour Magnum, melynek helyszínére, a Millenárisra a szervezők 2500-3000 vendéget várnak. Tovább erősödik a gasztronómiai kiállítók jelenléte: a 180 borászat mellett az idén már közel 30 „gasztrós” (sajtos, sonkás, olivás, csokis, stb.) várja az érdeklődőket. Ismét kapható lesz a népszerű Bornotesz, mely tartalmazza az összes bemutatott bort, és alattuk hellyel a jegyzeteknek.

Jegyek online, illetve a különböző budapesti értékesítési pontokon (borkereskedésekben és borbárokban) kaphatók. A belépők ára elővételben 5500 forint, a helyszínen pedig 7000 forint lesz.

Részletek az online vásárlásról és az árusító helyekről, továbbá a kiállítók névsora a www.borjour.hu-n találhatók. Az esemény „FB-eventje”: https://www.facebook.com/events/231431587023792/

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>