Malackaraj (modorában): Hátulról tömve

Mondtam Lajosnak, a hentesemnek, hogy valami igen komoly, bevállalós cuccot akarok csinálni. Úgyhogy elém tett egy olyan tanyasi, kapirgáló struccot, hogy mind a két öklöm belefért könyékig. Mondjuk a pofám leszakadt, még vissza is kérdeztem, 1476 forint kilója. Mindegy, ha nagy dobásra készül, akkor persze kicsengeti az ember, legfeljebb néggyel több banner helyet kell elnyomnunk a héten. Indul ez a tízedik megújult blogunk is, szóval van elég, tényleg.

Lajos hozza a struccot

Lajos hozza a struccot

Hazavontattuk a tetemet, alig fért be a verdába. (Jó lenne már ezt is lecserélni, csak zabálja a benzint és ugye az is egyre drágább. Tényleg, Önök miből tankolnak?!)

Ez is a strucc

Kiterítettük a konyhaasztalra, a férjem azt mondta, nem vagyok normális, és el is zavartam itthonról. Mi Krisztivel benyomtunk fejenként 4 kisvodkát (feketecímkéset, naná), és leültünk videózni, hogy ihletet merítsünk. A legdurvább részeknél elfogyott a vodka maradéka is.

Elfogyott a vodka

Akkor – már kásás hangon – felhívtam Lila Fügét, hogy ő ilyenkor mit szokott csinálni. Szerencsére nem vette fel. Annyira bírom a csajt, tényleg!

Strucc, tényszerűen

Abban biztosak voltunk tehát, hogy hátulról akarunk tömni, struccot. De mivel? Elővettem nagyanyám szakácskönyvét, ott egyik kifejezés sem szerepelt. Akkor legyen a’ la Péter Anna, úgyhogy vadul elkezdtük hátulról tömni wasabival, jalapenoval, és még négyféle méregerős csilivel, amit egy tévéspot szponzorától kaptunk. Krisztinek könnybe lábadt a szeme, nekem taknyom-nyálam egybefolyt, de csak tömtük, tömtük. (Kriszti, szerinted ennyi altáji elég a kattintás számhoz, vagy még nyomassuk? Aztán nehogy 18as karika legyen, mikor el akarom passzolni a tévének!)

Hátulról tömve

A strucc futómadár, (tetszenek tudni?) így jó izmos combjai vannak. Ezeket is beletömögettük hátulról, és az egész bement a kerti kemencébe. Az eredményt nem vártuk meg, mentünk a kasszához.

Önök szeretik hátulról tömve?

 

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>